Reklama
  • Czwartek, 28 marca 2013 (12:42)

    Składniki: (4 porcje) 60 dag mięsa mielonego, 3 łyżki wiórków kokosowych, 1 łyżeczka mielonej kolendry, 1/2 łyżeczki kurkumy, 1/2 łyżeczki mielonego imbiru, 3 ząbki czosnku, 2 jajka, mąka do panierowania, do smaku: sól, pieprz, olej do smażenia

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 26 marca 2013 (15:29)

    Dzięki temu, że kotlety są najpierw gotowane, a potem smażone, zachowują swój ładny kształt. A najważniejsze, że ser wypływa dopiero podczas krojenia, a nie smażenia.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 26 marca 2013 (14:54)

    Składniki na 5 porcji: 75 dag mielonego mięsa drobiowego, 1 cebula, 1 jajko, 15 dag kremowego serka twarogowego (np. Turek lub President), 1 łyżka siekanych pistacji, 2-3 łyżki siekanych włoskich orzechów, sól, świeżo mielony czarny pieprz, olej, bułka tarta.

    Czytaj więcej Komentarzy:0